Sponsoren

Rugbyclub Phoenix is een fanatieke en gezellige rugbyclub. Op het veld sportief en gezellig buiten het veld. Dat is waar rugby bekend om staat. Een rugbyclub in Delfzijl is heel uniek. Bij ons komen de spelers uit de hele regio, van Uithuizen tot Hoogezand, en van Groningen tot Winschoten.

Wij zoeken sponsors die het leuk vinden onze rugbyclub te steunen. Bedrijven die een positief gevoel hebben met rugby en het leuk vinden om gerelateerd te zijn aan de rugbysport.

Kernwaarden rugby

Binnen onze vereniging zijn de kernwaarden van rugby verweven en worden deze in alle activiteiten uitgedragen door het bestuur en haar leden.

– Respect
– Discipline
– Sportiviteit
– Teamwork
– Plezier

Respect komt terug in een aantal gebruiken binnen de rugbysport. Het komt in alle  lagen van de sport terug. De scheidsrechter geniet respect van de spelers op het veld, de spelers behandelen de tegenpartij met respect en de regels van het spel worden gerespecteerd. Na wedstrijden worden tegenstanders bedankt, er wordt een poortje gemaakt voor de tegenstander en er is ruimte voor iedereen om mee te doen. Door het feit dat iedereen met respect wordt behandeld, is iedereen welkom binnen de rugbycultuur.

Naamsbekendheid

Rugbyclub Phoenix helpt bedrijven graag om de naamsbekendheid te vergroten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij hebben nog ruimte voor reclameborden langs ons hoofdveld en we denken graag na over speciale verzoeken.

Wil je onze vereniging steunen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij vinden het leuk om bedrijven te verbinden met rugby.

Niels Bron
Sponsoring
06-27380353
sponsoring@rcphoenix.nl

Teamfoto DRC Phoenix 1 na de wedstrijd tegen RC The Big Stones 1 in havelte.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..