Phoenix keert met lege handen terug uit Wageningen

(Nieuws)

In november wist Phoenix een zeer knappe overwinning te behalen op RC Wageningen. Dit weekend was de return en kon men helaas deze stunt niet herhalen. Of het de twee uur durende reis was zullen we niet weten, maar duidelijk was dat Phoenix het vooral in de eerste helft verdedigend liet afweten.

Zeer veel tackles werden gemist en ook aanvallend klikte het niet bij de ploeg uit Delfzijl. Bij de thuisploeg liepen de aanvallen gesmeerd en ook verdedigend zat het snor. Des te vreemder was het daarom dat de ploeg uit Delfzijl in de rust werd verzocht door de scheidsrechter om minder hard te tackelen.

Eerdere ontmoeting

De tweede helft liet Phoenix zien waarom de eerdere ontmoeting dit seizoen gewonnen werd. Verdedigend had men de zaken beter op orde en ook aanvallend liet men zien waar men tot toe in staat was. Een overwinning zat er voor de ploeg uit het Noorden helaas niet meer in. RC Wageningen kon uiteindelijk meer dan verdiend een 66 – 23 overwinning bijschrijven waardoor Phoenix de achtste plaats op de ranglijst blijft bezetten.

De aankomende wedstrijd zal voor Phoenix wederom een zware opgave zijn. Op het programma staat dan de uitwedstrijd tegen RC Dwingeloo, de huidige nummer één op de ranglijst.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..