Phoenix helpt NEC een handje

(Nieuws)
DRC Phoenix was de afgelopen week actief op de voetbalvelden van Sportpark Centrum in Delfzijl.

Normaal  gesproken worden deze velden gebruikt door de voetballers van NEC en deze week had NEC voor de jeugd een heus Summer Football School. Phoenix zorgde alle dagen voor een afsluitende rugbyclinic waar de jeugd verrast werd met een hele andere sport. Voor sommige kinderen viel deze overgang niet altijd mee. Toch werden de jeugdtrainers van Phoenix vrijdagavond op de jeugdtraining verrast door een groot aantal jeugdige talenten die ook eens vaker rugby willen gaan uitproberen.

Rugby is een echte sport voor jonge kinderen. Zowel voor jongens als voor meisjes. Jonge kinderen willen graag stoeien en daar is in het rugby meer dan voldoende ruimte voor. Rugby is niet voor niets de snelst groeiende sport in Nederland.

Kom je ook trainen?

Lijkt je rugby leuk? Wil je een keer komen trainen? Kom dan gratis en vrijblijvend een maand meetrainen. We trainen elke vrijdag op Sportpark Tuikwerd in Delfzijl (Zwet 38). Je mag altijd een paar keer meetrainen om een idee te krijgen of je rugby leuk vindt. Maar pas op: als je een keer gaat spelen, ben je meestal verkocht!

Vrijdag training 6-17 jaar: 19.00 – 20.00 uur.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..