Senioren

DRC Phoenix heeft één seniorenteam dat uitkomt in de 3e Klasse Heren Noord – Oost. Klik hier voor het complete overzicht van alle wedstrijden in deze competitie.

Dit is een klasse met 12 teams. De eerste helft van het seizoen (1e fase) wordt een halve competitie gespeeld, wat inhoudt dat elk team één wedstrijd tegen elkaar speelt (11 wedstrijden). Na deze halve competitie komen de nummers 1 t/m 6 in een poule met elkaar, en de nummers 7 t/m 12.

De tweede helft van het seizoen (2e fase) wordt een hele competitie gespeeld, wat betekent dat alle teams in de poules twee wedstrijden tegen elkaar spelen (10 wedstrijden, waarvan 5 thuis en 5 uit). De eerste poule speelt voor de eerste plek, en de tweede poule speelt voor de zevende plek.

Ook een keer meedoen?

Rugby gezien op televisie en altijd eens willen proberen? Waarom eigenlijk niet! Rugby is sportief uitdagend en leuk om te zien. Meld je bij ons aan! Wij vinden het leuk om nieuwe leden enthousiast te maken voor de prachtige rugbysport.

Wil je een keer komen kijken of een maand lang gratis meetrainen? Rugby is voor iedereen. Kom vooral en ontdek hoe leuk deze sport is. Voor €16 per maand ben je al lid van onze rugbyclub. De senioren trainen op elke dinsdag- en vrijdagavond van 20:00 – 21:30, op Sportpark Tuikwerd in Defzijl (Zwet 38).

Martin Brouwer
Training senioren
06-11064391
elssinusbrouwer@gmail.com

Dinsdag training senioren: 20.00 – 21.30 uur.
Vrijdag training senioren: 20.00 – 21.30 uur.

Teamfoto DRC Phoenix 1 na de wedstrijd tegen RC The Big Stones 1 in Havelte

Start met typen en druk op enter om te zoeken..