DRC Phoenix Ladies

Rugby is sportief uitdagend en leuk om te zien. Meisjes en rugby is hetzelfde als jongens en rugby. Rugby is een sport voor iedereen. Groot, sterk, klein, snel of behendig. Rugby is een teamsport waarbij iedereen elkaar nodig heeft. Er is voor iedereen een positie in het veld.

We hebben meer meiden nodig! We zijn op zoek naar dames van 14 tot 50 jaar. Ben je jonger? Dan je train je eerst met de jeugd mee. Als je het leuk lijkt om te rugbyen, kom dan gewoon eens langs om te trainen op vrijdagavond van 19.00 – 20.00 uur.

Onze dames worden getraind door ervaren trainers van het eerste mannen seniorenteam. De focus ligt op contact, snelheid, spelinzicht en samenspel. Rugby is een leuke teamsport en de trainingen zijn origineel en leuk.

Rugby draait bij ons niet alleen om het winnen, het gaat juist om het club- en teamgevoel. De dames zijn vaak aan de bar te vinden en er worden feestjes en activiteiten georganiseerd. Rugbyclub Phoenix is een fanatieke en gezellige rugbyclub. Op het veld sportief en gezellig buiten het veld.

Rugby spelen betekent 100% commitment voor je team en je club. Kom snel langs!

Aanmelden?

Wil je een keer komen kijken of een maand lang gratis meetrainen? Rugby is voor iedereen. Kom vooral en ontdek hoe leuk deze sport is. Voor €16 per maand ben je al lid van onze rugbyclub. De dames trainen op vrijdagavond van 19.00 – 20.00, op Sportpark Tuikwerd in Defzijl (Zwet 38).

– Vanaf 18 jaar: €16,- per maand
– 16 t/m 17 jaar: €12,- per maand
– 9 t/m 15: €6,- per maand
– 6 t/m 8 jaar: €4,- per maand

Tirza Boerma
Training DRC Phoenix Ladies
06-18432205
tirza1@live.nl

Start met typen en druk op enter om te zoeken..