Lid worden

Spelers gezocht! (volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar)

Rugby gezien op televisie en altijd eens willen proberen? Waarom eigenlijk niet! Rugby is sportief uitdagend en leuk om te zien. Meld je bij ons aan! Wij vinden het leuk om nieuwe leden enthousiast te maken voor de prachtige rugbysport.

Rugbyclub Phoenix is een fanatieke en gezellige rugbyclub. Op het veld sportief en gezellig buiten het veld. Dat is waar rugby bekend om staat: de derde helft. Bij ons komen de spelers uit de hele regio, van Uithuizen tot Hoogezand, en van Groningen tot Winschoten.

Gratis proberen

Wil je een keer komen kijken of een maand lang gratis meetrainen? Kom vooral en ontdek hoe leuk deze sport is. De jeugd speelt in verschillende leeftijdsklassen en de training is op vrijdag. Senioren (vanaf 18 jaar) trainen op dinsdag en vrijdag, en de wedstrijd wordt gespeeld op zondag.

Maandag training 6-12 jaar: 19.00 – 20.00 uur.
Maandag training 13-17 jaar: 19.00 – 20.00 uur.
Dinsdag training senioren: 20.00 – 21.30 uur.
Vrijdag training 6-12 jaar: 19.00 – 20.00 uur.
Vrijdag training 13-17 jaar: 19.00 – 20.00 uur.
Vrijdag training senioren: 20.00 – 21.30 uur.

Rugby is voor iedereen

Voor iedereen is er een plaats op het veld. Groot en sterk, snel en wendbaar, of klein en handig, rugby is een teamsport en iedereen versterkt elkaar. Neem contact met ons op. Wij vinden het leuk om nieuwe leden te helpen om de weg naar het rugbyveld te maken.

Met het fysieke imago van rugby denkt iedereen dat je enorm sterk moet zijn om het te spelen, maar dat is niet helemaal waar. Het spel heeft spelers nodig van verschillende lengtes, breedtes en technische skills. Tuurlijk, de voorwaartsen (verdedigers) zijn een maatje groter dan normaal, maar er zijn nog meer spelers in het veld. De wingers (aanvallers aan de buitenkant) zijn snel en wendbaar en de spelverdeler (scrum-half) is slim en behendig. Rugby is een teamsport waarbij iedereen elkaar nodig heeft.

Commitment

Rugby spelen betekent 100% commitment voor je team en je club. Naast de nodige trainingen in de week, moet je af en toe ook grote afstanden afreizen voor een wedstrijd. Door weer en wind speel je samen met je teamgenoten een fysieke sport waarbij je elkaar nodig hebt. Dit brengt kameraadschap naar een nieuw level.

De passie voor het spel is enorm. Als je rugby nog nooit hebt geprobeerd, kom dan snel bij ons langs.

Aanmelden?

Voor €16 per maand ben je al lid van onze rugbyclub. Kinderen zijn al lid vanaf €4,- per maand. Aanmelden voor een proefperiode kan via een mailtje of appje.

– Vanaf 18 jaar: €16,- per maand
– 16 t/m 17 jaar: €12,- per maand
– 9 t/m 15: €6,- per maand
– 6 t/m 8 jaar: €4,- per maand
– Krachthonk: €8,- per maand (gratis voor spelende leden)

Of kom gewoon naar de training. We trainen op Sportpark Tuikwerd in Delfzijl (Zwet 38).

Martin Brouwer
Training senioren
06-11064391
elssinusbrouwer@gmail.com

Rolf Oosterhuis
Training jeugd
06-55895705
rolfoosterhuis@hotmail.com

Teamfoto DRC Phoenix 1 na de wedstrijd tegen RC The Big Stones 1 in Havelte

Start met typen en druk op enter om te zoeken..