Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws, wedstrijdverslagen en foto’s van rugbyclub Phoenix. Heb je ook nieuws of heb je foto’s gemaakt tijdens de wedstrijd of uitje? Mail het naar: voorzitter@rcphoenix.nl.

Phoenix strijdend ten onder

Waar veel mensen de zondag thuis droog op de bank doorbrachten waren het de spelers en supporters op en rondom het rugbyveld van DRC Phoenix die karakter toonden. Nadat een week eerder een zwaarbevochten overwinning was behaald tegen RC Wageningen stond dit weekend wederom een kraker op het programma voor DRC Phoenix.
Phoenix wint van Drachten

Na de verloren uitwedstrijd in Havelte een week eerder stond dit weekend voor de rugbyers uit onze regio een thuiswedstrijd op het programma. De tegenstander voor dit weekend was de rugbyclub uit Drachten dat het seizoen goed waren begonnen met een winstpartij.
Phoenix stelt orde op zaken

Na de verliespartij in Apeldoorn stond dit weekend een volgende uitwedstrijd op het programma voor Phoenix. Ditmaal ging de reis naar Sneek waar de lokale rugbyclub altijd zorgt voor goede tegenstand en leuke rugbywedstrijden.
Start met typen en druk op enter om te zoeken..