Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws, wedstrijdverslagen en foto’s van rugbyclub Phoenix. Heb je ook nieuws of heb je foto’s gemaakt tijdens de wedstrijd of uitje? Mail het naar: voorzitter@rcphoenix.nl.

Phoenix wint met duidelijke cijfers

Het tweede team van Enschede was gehavend afgereisd naar het hoge Noorden en konden Phoenix het soms lastig maken maar dit weekend was Phoenix duidelijk de sterkere ploeg. ERC’ 69 begon met aanvallende intenties aan de wedstrijd.
Phoenix verrast de koploper niet

Voor het team van Phoenix stond dit weekend in het teken van de uitwedstrijd tegen de kampioenskandidaat RC Zwolle 2. Waar het tweede team van Zwolle afstevent op een kampioenschap in de vierde klasse Noord- Oost, lijkt Phoenix vast te houden aan een keurige vijfde plek op de ranglijst.
Phoenix blijkt geen gemakkelijk prooi

In de vierde klasse Noordoost stond voor het rugbyteam van Phoenix een inhaalwedstrijd gepland. Dit weekend konden beide ploegen gelukkig op oorlogssterkte aantreden en in een lekker voorjaarszonnetje waren beide teams onbekend voor elkaar omdat dit seizoen nog niet eerder tegen elkaar gespeeld werd.
Phoenix kan Drachten een uur bijhouden

Voor Phoenix stond dit weekend een zware wedstrijd op het programma. De Delfzijlsters moesten aantreden tegen de kampioenskandidaat uit Drachten en eerder dit seizoen werd de wedstrijd in Drachten beslist met een minimaal verschil in het voordeel van de ploeg uit Drachten.
Nat en zwaar, maar winst voor DRC Phoenix

Nu de sportwereld weer open mag stond voor Phoenix dit weekend direct alweer de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe kalenderjaar gepland. Tegenstander was rugbyclub Emmen dat, komend van de zandgronden, na dit weekend een duidelijk beeld zal hebben wat heel veel regen doet met Groninger klei.
Start met typen en druk op enter om te zoeken..