Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws, wedstrijdverslagen en foto’s van rugbyclub Phoenix. Heb je ook nieuws of heb je foto’s gemaakt tijdens de wedstrijd of uitje? Mail het naar: voorzitter@rcphoenix.nl.

Phoenix doet zichzelf te kort

Voor het team van DRC Phoenix stond dit weekend een uitwedstrijd op het programma in de eigen provincie. Tegenstander was het eerste team van GSRC, de Groninger studenten. Het eerste team van de studenten is op sportpark Corpus den Hoorn bezig aan een uitstekend seizoen en staan stevig op de tweede plaats.
Phoenix en Greate Pier in evenwicht

Na de ruime nederlaag een weekend eerder stond voor de rugbyers van DRC Phoenix dit weekend wederom een zware wedstrijd op het programma. Tegenstander was nu RC Greate Pier uit Leeuwarden, een team dat een goed seizoen draait en op een keurige derde plaats staat.
Phoenix kan het één helft bijbenen

Voor de rugbyers van DRC Phoenix staan er enkele zware weken op het programma, zo ook dit weekend. RC Dwingeloo was dit weekend de tegenstander en een vlugge blik op de ranglijst maakte direct duidelijk dat het een zware middag zou worden voor de Havenkanters.
Phoenix verliest in Zwolle

Voor het seniorenteam van DRC Phoenix staat een spannend competitie einde op het programma. Dit weekend was de ploeg uit Delfzijl niet bij machte om het team van Zwolle van het lijf te houden en door een 64 – 12 verlies komt Zwolle een plaats dichterbij op de ranglijst met een wedstrijd minder gespeeld.
DRC Phoenix doet goede zaken

Na een weekend rust stond voor het team van DRC Phoenix een belangrijke thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander op deze zondag was het combinatieteam van uit Havelte en Emmen, één van de concurrenten in de strijd om lijfsbehoud in de derde klasse Noordoost. De eerdere ontmoeting dit seizoen ging helaas ruim verloren en dus zou […]
Sportieve wedstrijd eindigt in mineur

Na een weekend rust stond voor het team van Phoenix deze week de thuiswedstrijd tegen ERC ’69 uit Enschede op het programma. De eerdere ontmoeting dit seizoen werd verrassend door Phoenix gewonnen. Mede door carnaval had Enschede dit weekend moeite om een volwaardig team op de been te brengen, iets dat bij de ploeg uit […]
Winterstop komt te laat voor Phoenix

Zoals eerder beschreven zit Phoenix dit seizoen bij haar terugkeer in de derde klasse Noord- Oost in een mooie competitie. Er is een zeer grote middenmoot waar alle teams van elkaar kunnen winnen en hangt het vaak af, van hoe de vlag er die dag bij hangt.
Phoenix strijdend ten onder

Waar veel mensen de zondag thuis droog op de bank doorbrachten waren het de spelers en supporters op en rondom het rugbyveld van DRC Phoenix die karakter toonden. Nadat een week eerder een zwaarbevochten overwinning was behaald tegen RC Wageningen stond dit weekend wederom een kraker op het programma voor DRC Phoenix.
Start met typen en druk op enter om te zoeken..