Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws, wedstrijdverslagen en foto’s van rugbyclub Phoenix. Heb je ook nieuws of heb je foto’s gemaakt tijdens de wedstrijd of uitje? Mail het naar: voorzitter@rcphoenix.nl.

Phoenix maakt indruk in Enschede: 5 – 114

Na een weekend rust stond voor Phoenix dit weekend een verre uitwedstrijd op het programma. De reis ging naar Enschede waar de tegenstander de punten de afgelopen jaren vaak in huis wist te houden. Phoenix was dit weekend van plan om dit te veranderen en was op volledige oorlogssterkte afgereisd.
Phoenix wint derby overtuigend: 76 – 0

Dit weekend stond er voor het seniorenteam van DRC Phoenix een interessante wedstrijd op het programma. Tegenstander voor deze zondag was Groningen 3. Het derde team van Groningen speelde vorig seizoen nog in de derde klasse en is dit seizoen in de vierde klasse aan een goed seizoen bezig.
Phoenix laat er geen gras over groeien

Voor Phoenix stond dit weekend de eerste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. De eerste wedstrijd van het seizoen zou eigenlijk al een week eerder gespeel worden maar door organisatorische problemen bij de tegenstander in Sneek kon deze niet doorgaan.
Phoenix wint met duidelijke cijfers

Het tweede team van Enschede was gehavend afgereisd naar het hoge Noorden en konden Phoenix het soms lastig maken maar dit weekend was Phoenix duidelijk de sterkere ploeg. ERC’ 69 begon met aanvallende intenties aan de wedstrijd.
Phoenix verrast de koploper niet

Voor het team van Phoenix stond dit weekend in het teken van de uitwedstrijd tegen de kampioenskandidaat RC Zwolle 2. Waar het tweede team van Zwolle afstevent op een kampioenschap in de vierde klasse Noord- Oost, lijkt Phoenix vast te houden aan een keurige vijfde plek op de ranglijst.
Phoenix blijkt geen gemakkelijk prooi

In de vierde klasse Noordoost stond voor het rugbyteam van Phoenix een inhaalwedstrijd gepland. Dit weekend konden beide ploegen gelukkig op oorlogssterkte aantreden en in een lekker voorjaarszonnetje waren beide teams onbekend voor elkaar omdat dit seizoen nog niet eerder tegen elkaar gespeeld werd.
Start met typen en druk op enter om te zoeken..