Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws, wedstrijdverslagen en foto’s van rugbyclub Phoenix. Heb je ook nieuws of heb je foto’s gemaakt tijdens de wedstrijd of uitje? Mail het naar: voorzitter@rcphoenix.nl.

Phoenix stelt orde op zaken

Na de verliespartij in Apeldoorn stond dit weekend een volgende uitwedstrijd op het programma voor Phoenix. Ditmaal ging de reis naar Sneek waar de lokale rugbyclub altijd zorgt voor goede tegenstand en leuke rugbywedstrijden.
Phoenix verovert eerste plek

Het rugbyteam van DRC Phoenix had dit weekend eindelijk weer een thuiswedstrijd op het programma staan. Tegenstander was het combinatieteam van de rugbyclub uit Nieuwegein en de Pink Panthers die gevestigd zijn in Driebergen.
Ook de winter stopt Phoenix niet

Waar deze zondag veel sporters warm op de bank bleven zitten ging dit niet op voor de spelers van Phoenix. Ondanks dat moeder natuur de temperaturen ver naar beneden had gebracht kon de rugbywedstrijd tegen het team van de Groninger studenten doorgaan.
Phoenix maakt indruk in Enschede: 5 – 114

Na een weekend rust stond voor Phoenix dit weekend een verre uitwedstrijd op het programma. De reis ging naar Enschede waar de tegenstander de punten de afgelopen jaren vaak in huis wist te houden. Phoenix was dit weekend van plan om dit te veranderen en was op volledige oorlogssterkte afgereisd.
Phoenix wint derby overtuigend: 76 – 0

Dit weekend stond er voor het seniorenteam van DRC Phoenix een interessante wedstrijd op het programma. Tegenstander voor deze zondag was Groningen 3. Het derde team van Groningen speelde vorig seizoen nog in de derde klasse en is dit seizoen in de vierde klasse aan een goed seizoen bezig.
Phoenix laat er geen gras over groeien

Voor Phoenix stond dit weekend de eerste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. De eerste wedstrijd van het seizoen zou eigenlijk al een week eerder gespeel worden maar door organisatorische problemen bij de tegenstander in Sneek kon deze niet doorgaan.
Phoenix wint met duidelijke cijfers

Het tweede team van Enschede was gehavend afgereisd naar het hoge Noorden en konden Phoenix het soms lastig maken maar dit weekend was Phoenix duidelijk de sterkere ploeg. ERC’ 69 begon met aanvallende intenties aan de wedstrijd.
Start met typen en druk op enter om te zoeken..