Jeugdtrainingen worden weer hervat – COVID-19

(Nieuws)

Rugbyclub Phoenix gaat de trainingen weer hervatten voor de jeugd van 6-12 en 13-18 jaar. We nemen de algemene maatregelen van het RIVM in acht en we houden ons strikt aan het landelijke en rugbyspecifieke sportprotocol.

drc-phoenix-protocol-omtrent-start-van-jeugdtrainingen-covid-19

rugbyspecifieke-protocol-verantwoord-sporten-kinderen-en-jeugd

Blij zijn we dat we onze jeugdspelers weer op ons sportpark kunnen verwelkomen. Onze trainer neemt contact op met de ouders en kinderen.

Doe je mee?

Alle kinderen die thuis zitten opgelet! Train de komende weken gratis mee. Rugby is een echte sport voor jonge kinderen. Zowel voor jongens als voor meisjes. Jonge kinderen willen graag stoeien en daar is in het rugby meer dan voldoende ruimte voor. Rugby is niet voor niets de snelst groeiende sport in Nederland.

Wanneer kan een kind beginnen met rugby?

De jongste kinderen zijn 6 jaar wanneer ze met rugby beginnen. Er worden dan nog geen wedstrijden gespeeld. Spel en plezier zijn de belangrijkste aspecten bij jonge kinderen. Bij Phoenix trainen en spelen kinderen in 2 verschillende leeftijdscategorieën: 6 – 12 jaar en 13 – 17 jaar.

Elke vrijdag

We trainen elke vrijdag op Sportpark Tuikwerd in Delfzijl (Zwet 38). Je mag de komende paar weken gratis meetrainen om een idee te krijgen of je rugby leuk vindt. Maar pas op: als je een keer gaat spelen, ben je meestal verkocht!

Vrijdag training 6-17 jaar: 19.00 – 20.00 uur.

Rolf Oosterhuis,
06-55895705
rolfoosterhuis@hotmail.com

Start met typen en druk op enter om te zoeken..