42e editie van sliksleeën gewonnen door DRC Phoenix

(Nieuws)

De jaarlijkse sliksleewedstrijden zitten er weer op. De kwaliteit van het slik was subliem en zeer toegankelijk. De heren estafette en heren individueel zijn gewonnen door Phoenix.

Elk jaar staan de sliksleewedstrijden op het programma op de eerste Pinksterdag. Het deelnemersveld was dit jaar gevarieerder dan voorgaande jaren. De organisatie ontving niet alleen inschrijvingen uit de DAL gemeenten, het Hogeland, de stad Groningen, maar ook vanuit Den Haag en Hongarije was er animo. De leeftijden varieerden van 10 tot 61 jaar en onder prima weersomstandigheden hebben 68 deelnemers gestreden om de felbegeerde slikbokaal.

Bij de heren tikte Martin Brouwer (Phoenix) in de finale heat als eerste de bel aan, gevolgd door Lex Ronde en als derde eindigde Menno. In de categorie estafette ging het team “Phoenix” er ook met de winst vandoor. Tweede werd het team met de naam “Red Devel” en als derde eindigde komt “Harry ooit nog terug van de camping”. De originaliteit prijs is dit jaar gewonnen door “Frank and the girls”.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..