Sponsoren

Steun DRC Phoenix!

Rugby is in Nederland een van de snelst groeiende sporten. DRC Phoenix is de laatste 40 jaar een stabiele vereniging die leden uit heel Oost- Groningen heeft. Er kan dan ook gerust gesproken worden over een bovenregionale functie binnen het huidige sportaanbod in de gemeente Delfzijl.

Binnen de vereniging zijn de kernwaarden van rugby verweven en worden deze in alle activiteiten ook uitgedragen door het bestuur en haar leden. DRC Phoenix heeft een enorm bereik als vereniging in binnen- en buitenland. Het seniorenteam speelt niet alleen in de drie noordelijke provincies, maar ook in Overijssel en Gelderland en heeft een lange traditie van trips naar het buitenland.

Kernwaarden van rugby:

  • Respect
  • Discipline
  • Sportiviteit
  • Teamwork
  • Plezier

Zoals veel verenigingen heeft ook DRC Phoenix behoefte aan sponsoren. Deze financiële steun gebruiken wij echter niet alleen om de vereniging op de been te houden. Deze steun maakt het voor de vereniging mogelijk om de talloze clinics te blijven doen. DRC Phoenix is reeds jaren actief bij diverse onderwijsinstellingen in de regio om de vakdocenten te ondersteunen en de sport te promoten.

Wilt u met uw bedrijf onze vereniging steunen? Kijk dan eens naar de diverse sponsormogelijkheden bij onze vereniging en neem contact op met de contactpersoon op het gebied van sponsoring binnen DRC Phoenix:
Kévin Vos
06-57564528
sponsoring@rcphoenix.nl

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.