Rugby Clinics

De sport rugby is in Nederland nog een kleine sport. Echter zit er langzamerhand wel een gestage groei in. In het Noorden van het land staat het opzetten van jeugdteams nog erg in de kinderschoenen. Hierdoor wordt het spelen van wedstrijden erg lastig met het gevolg dat concurreren tegen andere grote sporten erg lastig is. Ondanks dat de DRC Phoenix al bijna 40 jaar bestaat is de naamsbekendheid van de club zeer gering. De laatste jaren proberen wij met diverse promotieacties dit te verbeteren. Zo is de club meerdere keren te gast geweest in uitzendingen van Havenstad FM en worden er regelmatig clinics verzorgd.

De sport rugby heeft zeer verschillende facetten die allen erg belangrijk zijn om de sport te leren kennen. Nog belangrijker is dat de kinderen plezier krijgen en houden in de vaak voor hen compleet nieuwe sport. Om een positieve ervaring op te doen is de veiligheid iets waaraan veel aandacht besteedt wordt.
 

 

De kosten van de clinics worden in onderling overleg vastgesteld. De prijs zal afhangen van de locatie, grote van de groepen, aantal clinics en de duur van de clinics. DRC Phoenix geeft de voorkeur aan een clinic op haar complex omdat daar de meeste mogelijkheden zijn, maar een alternatieve locatie is bespreekbaar.

Voor meer info neem contact op met de wedstrijdsecretaris:
Martin Brouwer
tel: 06-11064391
Email

Samenwerking met diverse partners waaronder:
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQGZB9KPG0tPVrEEBqvfv9jNaGdj10kemcOgpXjGELZzItj1tAt

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.