Phoenix verliest van Groningen 2

Na een lange periode van ijsvrij te hebben gehad stond de derby Groningen 2 (uit) op het programma. De aftrap vond om 13:00uur al plaats i.v.m. de Six Nations wedstrijd Italië VS Wales

De wedstrijd ging voor Phoenix goed van start. In de 2de minuut stond te teller al op 0-5 waardoor Groningen wakker geschut werd. Kort erna werd er een mooie uitgespeelde lijn van Groningen uitgespeeld tot aan de trylijn van Phoenix, met een trysaving tackle werd deze aanval gestopt.

Hierdoor stonden beide teams op scherp waardoor de punten telling vrijwel gelijk opliepen in de eerste helft. Er werd van beide kanten gestreden voor elke punt dit resulteerde tot een knockout van Groningen en een gescheurde wenkbrauw voor Phoenix. Tussenstand 12-10.

Na het fluitsignaal voor de tweede helft ging de strijd verder. Phoenix kreeg het aanzienlijk zwaarder i.v.m. blessures en conditie gebrek, waardoor Groningen een aantal keren wist door te breken. Door oudewedse hard te verdedigen wist Phoenix de schade te beperken. Helaas werden wij nogmaals geconfronteerd met 2 blessures waaronder een gebroken vinger en (hersen)schudding.

De wedstrijd werd dan ook niet in ons voordeel afgesloten 26-17 was de eindstand. Nu eerst herstellen trainen en klaar maken voor de aankomende wedstrijd 12-2-2017 om 14:30 Sportpark Tuikwerd Delfzijl DRC Phoenix 1 VS RC Drachten 1

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.