Jeugd DRC Phoenix actief op TBM dag Drachten

Afgelopen weekend stond er voor het eerste team van DRC Phoenix geen wedstrijd op het programma. De jeugdafdeling van DRC Phoenix kwam daarentegen wel in actie. In Drachten was afgelopen zaterdagmiddag een zogenaamde TBM dag georganiseerd. Deze TBM dagen worden georganiseerd door de rugbyclubs uit de drie noordelijke provincies. De Turven, Benjamins en Mini’s van de noordelijke clubs spelen dan met en tegen elkaar in de eigen leeftijdsgroepen.

Vanuit Delfzijl waren de jonge rugby talenten van DRC Phoenix onder leiding van Patrick Trakzel afgereisd naar Drachten om hun krachten te meten met de leeftijdsgenoten uit de drie noordelijke provincies. Na een korte training werden diverse wedstrijdjes afgewerkt met wisselende resultaten. De jeugd van Phoenix deed zeker niet onder voor haar leeftijdsgenoten en dat stemde de trainers tot grote tevredenheid. Vol enthousiasme bleven de kinderen rugbyen en na een leuke middag keerden de spelertjes moe maar voldaan terug naar Delfzijl.

Foto’s

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.