Jeugdkamp verloopt succesvol!

Onder leiding van de trainers Patrick en Rolf is er ook dit jaar weer een jeugdkamp geweest. De vooruitzichten waren desastreus, echter bleek het in de praktijk 100% mee te vallen. De weergoden waren goedgezind en alleen tussen het programma door was er nattigheid. Na de training op vrijdagavond was er een heuse rugbyquiz die gewonnen werd door het team van de ‘Stormers’ bestaande uit Jorn en Tessa. Deze overwinning was zwaarbevochten omdat er drie teams na 25 vragen op eenzelfde aantal punten stond! Een zogenaamde ‘sudden death’ vraag bracht uitkomst. Na de rugbyquiz gingen de voetjes van de vloer tijdens de disco waar verborgen talenten werden gevonden. Voor dag en dauw was de jeugd weer paraat voor een heuse strandtraining op het strand van Delfzijl.

Foto’s   en video.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.